Advies, van die van den televies

Ik geniet nog volop na van Sinterklaas :). Samen met mijn vriendinnetje Liesbeth trok ik naar Antwerpen voor een verwendagje. In een ruime loft werden we ontvangen door Angelique Vandewinkel en kregen we een heerlijk kopje koffie aangeboden. Nadat de andere dames waren aangekomen gaf Angelique wat algemene tips over gelaatsverzorging en make-up. Angelique en collega Wendy brachten bij iedereen een prachtige dagmake-up aan, terwijl de wachtenden genoten van een glaasje cava en een lekker vers soepje. Na afloop werd ons een heerlijke en gezonde lunch aangeboden.

Niet veel later verscheen Jani Kazaltzis op het toneel en werden we overladen met stylingtips. We leerden over de perfecte broek, rok, jurk en top. Een stukje taart mocht daarbij niet ontbreken. Ach, nu weten we toch hoe we dat buikje moeten verbergen.

Om alles kort samen te vatten: het was een super super super gezellige, leuke, maar vooral leerrijke dag. Gelukkig kregen we een boekje om alle tips in neer te pennen. Mijn brein is alvast nog niet klaar met het verwerken van alle nieuwe info, maar het volgende is me alvast bijgebleven:

  • Je gezicht reinigen, zowel ’s morgens als ’s avonds is een absolute must. Ook als je geen make-up draagt. Reinigingsmelk, gevolgd door lotion is de beste manier om dit te doen;
  • Een rechte kostuumbroek staat zo goed als iedereen. Als je dit saai vindt, kies dan voor een toffe kleur. Heb je zwaardere bovenbenen? Dan strijk je best de plooi eruit;
  • Zowel Jani als Angelique zijn supertoffe mensen;
  • Ik heb mij voortreffelijk geamuseerd;
  • Ik had al die tijd dus ECHT niks om aan te doen!

Wil jij ook advies van Angelique en Jani neem dan hier een kijkje. Een cadeaubon kopen is ook mogelijk: misschien een idee voor op je kerstlijstje?

Advertenties

Een gedachte over “Advies, van die van den televies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s